HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

Lokális marketing

2017.08.11. 18:27 KissPéter

lokalis-marketing.jpgLokális marketing segítségével helyi üzletek érhetik el a közelben lévő ügyfeleiket. Szállások esetén ez az eszköz segíthet, hogy akár a térképen le is foglalhassák vendégeink a szállásukat, vagy értékeljék az ottani élményeket.

Lokális marketing minden szálláshelynek

Mára kötelező lett a Google cégem szolgáltatásra való regisztráció, hiszen a kereső magától is felteszi a vállalkozást és ha nem kezeljük magunk a megjelenést, akár ellenőrizetlen vagy megválaszolatlan vélemények is napvilágot láthatnak.

A lokális marketing tehát nem csak opció, hanem a cégek jól felfogott érdeke is.

Hogyan működik a helyi marketing?

Minél több helyen (weboldalon, katalógusban) jelen vagyunk, minél több értékelést kapunk, és minél jobban "helyi" a weboldalunk, annál jobb pozícióban fog listázni a Google is.

Az egész tevékenység a lokális online marketing, amiről már több írás is született, egy komplex tevékenység és szakértelmet igényel. Helyi vállalkozásként arra kell törekednünk, hogy a környékkel kapcsolatos oldalakon megjelenve úgynevezett említéseket kapjunk, amik láthatatlan linkként működve növelik népszerűségünket.

Mit tegyünk először?

  • Regisztráljunk a Google Cégem felületre, ahol adatainkat megadva ellenőrzési és módosítási jogot kapunk adataink szerkesztésére.
  • Szerezzünk értékeléseket vendégeinktől, ügyfeleinktől
  • Írjunk lokális tartalmú cikkeket

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr4612740428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása