HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

Szállodai honlapkészítés

2013.10.30. 16:14 KissPéter

Napjainkra lejárt az a módszer, hogy egy honlapnál csak a külalakra kell odafigyelni. A mai modern felfogású honlapkészítés különösen a szálláshely honlapok esetében csúcsosodik ki. Együttműködő hozzáállást igényel a megrendelő részéről, ezen kívül nagyfokú és összetett tudást és tapasztalatot a marketing cégtől.

Mi a különbség az elavult technikájú és a mi honlapjaink között?

Régen a tervező cégek nem értettek, és nem is vették figyelembe az online marketinget. Ez mára annyiban módosult, hogy ugyan mindenki megértette fontosságát, de kevesen tudják helyesen alkalmazni, együttesen kezelni a különböző hatást javító módszereket. Nálunk honlaptervezés alkalmával olyan szakemberek dolgoznak honlapján, akik nem csak a designal, hanem a megvalósítandó céllal is foglalkoznak.

Például a menük kialakításánál nem csak az esztétikát vesszük figyelembe, hanem a menüpontok fontosságát, csoportosítását, látogatók érdeklődési területeit, és véleményünket statisztikailag is alátámasztjuk.

A módszer lényege a stabil alap megteremtése

A lényeg, hogy magát a honlapkészítés műveletét alapos felkészülés előzze meg. Egy stratégiai tervet készítünk, aminek köszönhetően nem egy, a tervezőnek és a szállodaigazgatónak tetsző oldal lesz az eredmény, hanem a közönség számára is informatív, foglalást segítő honlap. A stratégia másik előnye, hogy a honlap struktúrája és tartalma szakemberünk segítségével készül, olyan módon, hogy azt a keresőrobotok megfelelő kulcsszavakra előre sorolják találati listájukon. A honlap így keresőoptimalizálás szempontjából is minden igénynek megfelel!

Milyen honlapkészítés lépések vezetnek el a sikerhez

Már a honlapkészítés menetén észrevehető az apró részletek kiemelt fontossága.

  • Helyzet rögzítése (ha van régi honlap): elemezzük hatékonyságát, látogatóit, melette megjelenő honlapokat

  • Internetes környezet felmérése: konkurencia, lehetőségek, lemaradások elemzése

  • Stratégia meghatározása: kialakítjuk a honlap stratégiáját, hogy az alapján tervezhessük meg a honlapot.

  • Honlapkészítés: a felmérések igények és célok figyelembevételével elkészítjük a honlapot.

  • Utómunka: tesztelés, látogatottságnövelés (igény szerint), statisztika megfigyelése

Miért kaphatja tőlünk mindezt jobban mint mástól?

Szállodai honlapokkal foglalkozunk, és minden műveletnél szakemberekkel dolgozunk. Úgy tapasztaltuk, hogy ha szakterületén kívül minden munkatársunk átlátja az egész rendszert, akkor hatékonyabb a közös munka, jobb honlapot (és online marketinget) tudunk adni. Próbáljon ki minket Ön is!

Szólj hozzá!

Címkék: szállodamarketing

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr605606618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása