HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

Vigyázz!! Megjelentek az első csalók: Szálláshely megoldások

2009.08.12. 09:34 KissPéter

Egy cég két honlappal is belevágott a Szállásadóknak történő szolgáltatásba. Kár, hogy két hihetetlen, és teljesíthetetlen ajánlattal is előálltak.

20 000 Ft-ért maximum szolgáltatás

20 000 Ft-os csomaggal olyan szolgáltatást kínálnak, amit máshol 300 000 Ft-ért sem garantálhatnak, azaz elkészítenek egy honlapot, hozzá biztosítják a Google top pozícióit, és "Külön extra szolgáltatásokkal tesszük látványosabbá, népszerűbbé weblapját" szöveggel kábítják áldozataikat. Ne akadjunk fennt mindenen, csak a Google helyezésen. Egy 3 milliárd dollár profitú céggel ők leszerződhettek volna, hogy csak Nekik a természetes találati listát külön megváltoztatják? Kétlem...

A rég megszűnt "Gazdasági Minisztérium Turisztikai államtitkárság" ajánlásával

Az ajánlat a következő: azért ilyen olcsó a szolgáltatásuk, mert minisztériumon keresztül támogatják a szállásadókat 20%-al (ugyan így sem magyarázható a max szolgáltatás null áron téma). Hiba! Az említett minisztérium pár éve megszűnt, a cég mégis azt állítja, hogy az államtitkárság megkereste őket, hogy támogathassák tevékenységüket. Utánajártam a dolognak, és a jogutódtól megtudtam, az egész egy átverés, sosem ajánlottak fel ilyet, és nem ismerik az említett céget.

Konkurenciafigyelés

"Szállóvendégek számának növelése weboldalán keresztül" szlogen sok honlapomon megtalálható, a keresőbe beírva is honlapom jön ki először. Persze az ilyen kissebb marketing húzások átírva elmennek, hiszen nincs új a nap alatt, de a cég honlapjainak felépítéséből sugárzik, hogy "lestek". Egyszóval figyelnek, ahogy én is, hiszen az oldalukra pár nap alatt felfigyeltem. Még dolgoznak rajta, bármi újabb érdekesség kiderül, azonnal szólok...

 

1 komment

Címkék: marketing szálláshely marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr761304509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisspéter 2009.08.13. 09:28:11

A másik baj ezzel, ami kimaradt szerintem, hogy az ilyen cégek miatt csalódnak az emberek a keresőoptimalizálásban, és az egész internetes értékesítésben.
Persze, hogy nem fogja használni őket, amikor csalódik a 20 000 Ft-os honlapjának készítőjében. Ez a cég vagy magát, vagy az ügyfeleit szivatja meg de rettenetesen. De a szakmát mindenképp.
süti beállítások módosítása