HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

Még egy profi honlap készítő mellett sem dőlhet hátra!

2008.02.02. 02:58 KissPéter

Sokan mondják: összeszedi kívánságait, a többit mi elintézzük!
Ne higyje, hogy így működő weboldala lesz! Mi ennek az oka? Az, hogy ugyan a cég megtervezheti weboldalát, ismerheti egy témát látogatók a szokásait, vagy a témát, amit felkarol, de sosem fogja tudni TELJES szívvel bemutatni szálláshelyét. Sosem lehet az Ön helyében.

A profik azt mondják: megteszünk mindent amit tudunk, de ehez Ön is kell!
Egy honlap kivitelézéséhez együttműködés szükséges! Mi ennek az oka? Vannak bizonyos pontok, amit a szállás tulajdonosa jobban ismer. Ilyen lehet a szálloda belsejének rejtett zugai, azok a szolgáltatások, amit vendégei szeretnek, a két sarokkal odébb lévő vattacukorárus, vagy a tény, hogy a szomszéd pékségben reggel 6-kor készül el a friss, meleg kenyér. Ezeket ismeri, ezekről tájékoztatni kell az ügynökséget.

2 komment

Címkék: szöveg szállásmarketing szállodamarketing

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr69321752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KarrieExpressz · http://karrierexpressz.blog.extra.hu/ 2008.02.02. 03:14:54

"Ne higyje, hogy így működő weboldala lesz!"

De igen egy weboldala lesz, de semmi más. Egy site melyből 12 egy tucat, egy tömeg prosi...

Igen!

jobb a neten akárhogy jelenlenni mint sehogy, de nem minden milyen áron...

Tanders 2008.02.02. 03:24:47

Láttam egy érdekes videót, hogy percenként, naponta mennyivel nő az Internet információ tartalma. Rémisztő, hiszen ez mind szemét! Éppen ezért vallom azt, hogy értelmetlen oldalt nem szabad készíteni.

Szerintem kiesnek: "a szomszéd fia csinálta", főiskoláról kiesett gyakorlat nélküli, 20 000 ezer forintért összetákolt, és társai honlapok.

"jobb a neten akárhogy jelenlenni mint sehogy, de nem minden milyen áron..." - De ha én csináltatnék egy oldalt, elvárnám, hogy találják meg, rendeljenek, vegyék fel a kapcsolatot, beszélgessenek, informálódjanak, vagy érje el azt, amit én szertnék.
süti beállítások módosítása