HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

Honlap szállásoknak

2017.08.11. 18:15 KissPéter

honlap-szallasoknak.pngMiért kell honlap szállásoknak? Itt főleg a kissebbekre gondolok, mert a nagy szállodáknak egyértelmű, hogy kell weboldal. De miért kell webes jelenlét minden szállásnak?

Egyedi honlap szállásoknak

Amikor saját weboldallal rendelkezik egy szállás, megkapja a lehetőséget, hogy úgy szerezze a vendégeket, ahogy ő akarja. Persze vannak egyetemes módszerek, amiket követni kell, de a saját szállás honlap lehetővé teszi, hogy olyan arculattal rendelkezzünk ami megjegyezhető, olyan felépítéssel rendelkezzünk ami számunkra a legjobb.

Az egyedi honlap szálláshelyeknek tehát lehetőséget ad. Egy olyan központot, ahonnan foglalások érkeznek, tükrözi a szállás jellegzetességeit, és a vendéget visszatérésre is motiválja.

Mikor kell honlap szállásomnak?

Minden esetben, ha vendéget szeretnénk... De komolyra fordítva a szót. Ha nem szeretnénk függésbe kerülni más felületektől, és ha kevesebb jutalékot szeretnénk fizetni különböző viszonteladói oldalaknak. Ha kell egy honlap szállásoknak, akkor ebben örömmel tudunk segíteni, teljesen egyedi, és szállások számára készített stratégiákkal és több mint 15 éves rutinnal.

Hogyan fogjon hozzá?

Kell egy kis elhatározás, mert a honlap sok feladatot állít az ember elé. Kell egy profi terv, egy stratégia, ami mentén nem csak egy honlap, hanem vendégszerző gépezet tulajdonosa lesz. Rengeteg ötletet lehet olvasni, folyamatosan kell fejlődni, ehhez tudok adni egy jó szállodai blogot, ahol napi aktualitásoktól a gyakorlatokig minden elérhető.

 

Jó honlapkészítést és sok vendéget kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr998583682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása