HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

Szállodai hírlevél kampány

2013.10.30. 16:13 KissPéter

A hírlevél az egyik leghasznosabb eszköze honlapjának! Segít foglalásokat szerezni, mégpedig hatékony kommunikáció segítségével. Segítenek abban, hogy a vendég megismerhesse szolgáltatásait, akcióit, vagy a környéket.

3 lehetősége van

Három lehetősége van honlapjának, hogy visszatérjen látogatója. Ez első, ha megjegyzi a domain nevet, vagy az utat, ahogy eljutott oda. A második, hogy elteszi a kedvencek közé és később onnan könnyen visszatérhet. A harmadik, ha az oldal hírlevelet üzemeltet, amivel időnként jelezheti a már potenciális vendégnek, hogy érdemes visszatérni akciókért, információkért.

Háromból egy hoz sikert

A honlap megjegyzésében bízhat, jobb eset, ha a kedvenc honlapokhoz adták weboldalát. Mindkét esetben hiányzik az ösztönzés. A hírlevél az egyetlen módszer, amivel emlékeztetni tudja látogatóját, vagy régi vendégét, hogy újra van keresnivalója honlapján!

Hírlevél rendszer további költségek nélkül

Többféle hírlevél küldés lehetőség van. Mi egy hírlevél szoftverrel dolgozunk, ami minden honlap saját tárhelyére telepíthető, és ott gyűjti az adatbázist, valamint onnan küldhető ki a hírlevél is. A rendszer előnye, hogy nincs kiküldési költség, a szoftvert csak egyszer kell megvásárolni, onnantól fenntartása ingyenes!

Szólj hozzá!

Címkék: marketing hírlevél

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr185606615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása