HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

Szállodai honlap

2008.06.10. 18:27 KissPéter

Joggal riadnak meg (ha nem is mutatják) az optimalizáló cégek, amikor eredményes szállodai honlap tervezésére kérik fel őket. Külön szakág ez a honlapok között. Ennek az oka, hogy alaposan ismerni kell a lehetőségeket, a látogatók szokásait.

Honnan lehet látogatókat szerezni?
Szállodai honlap a keresőkből, linkgyűjteményekből, gyűjtőportálokról kapja látogatásait. Tapasztalatra a megfelelő kulcsszavak megtalálásánál, a látogatottabb és költségekben megtérülő portálok felderítésénél van szükség. Lehet egy honlap bizonyos szavakra elöl a keresőkben, jelen lehet több ezer portálon, ha azokra nem találnak rá az igazán értékes látogatók.

Miért jelent kihívást egy szálláshely weboldala?
Akkora a kínálat, olyan sok a lehetőség, hogy nehéz megtalálni a megtérülő utakat. Sokan aprózzák el erőforrásaikat a különböző fölösleges kulcsszavakra, pénzüket a haszontalan hírdetésekre. A pazarlást tapasztalattal, és idővel lehet megszűntetni, vagy előre gondolkozással. Az eredmény egy vendégtermelő szállodai honlap.

1 komment

Címkék: szallashely látogatottságnövelés szállásadóknak

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr77520363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ambrus Attila 2008.09.22. 11:08:43

naja, nekem a 3. Céggel sikerült...
süti beállítások módosítása