HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

A hírlevél olvasás hasznos, de miért nem elég?

2008.02.03. 03:25 KissPéter

Rengeteg hírlevelet lehet olvasni az Internet Marketing témában, mégse lehet azt mondani, hogy bármelyik elég lenne egy szuper hatékony honlaphoz. Miért? Mert a gyakorlatot, a "hogyan" nagy kérdését nem válaszolják meg.

Hasznos, de a lényeg lemarad
Sokan elmondják ugyan, hogy legyen az oldal első a keresőkben, vagy milyen kulcsszavakat érdemes választani, de ezek nagy konkurencia harc esetén nem elegendőek. A gyakorlati megvalósításához több ismeretre van szükség. Azok hiányában sokat próbálkozik a levél olvasója, és az elvesztegetett idő után keres szakembert magának.

Néha nagyobb a rombolás
Egy rossz kulcsszó kiválasztása, sok rossz helyre kitett, esetleg vásárolt link meg tudja nehezíteni a profik munkáját, így a munka elkezdése után rengeteg időt kell azok javításával tölteniük.

Szólj hozzá!

Címkék: hírlevél szállásmarketing szállodamarketing

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr21322866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása