HTML

Bejegyzés értesítő



Iratkozzon fel, és elküldöm a legfrissebb híreket, trükköket a szállás marketing világából!

Név:*
E-mail cím:*
Honlap címe:

A hírlevél a blog.szallasmarketing.hu oldal heti frissítéseiből is válogat, így folyamatosan működik.

Hotel marketing

Állandó oldalak

Szállás Marketing

Hotelek és szálláshelyek marketingje az interneten. A szálláshelyek foglalásának a fele az internetről érkezik. Akinek nem, annak órái meg vannak számlálva.

Legújabb hozzászólások

Feedek

Hotel

Hotel marketing

Használni a hírlevelet

2008.01.20. 17:10 KissPéter

Ha nincs, hiba. Ha rossz, eredménytelen
Aki nem használja honlapján a hírlevél lehetőségét, az kihagy egy remek lehetőséget a vendégek megszerzésének harcában. Aki használja, sokszor rosszul használja, így nem ér el nagy hatékonyságot, és felhagy a kísérletezgetéssel. Tanácsom, hogy tanuljon profiktól, és az ő tapasztalatuk meghozza majd a kívánt eredményt.

Amit soha ne tegyen
Ne szerezzen az interneten címeket honlapokról és nyilvános helyekről. A SPAM kiküldése ugyanis nem csak illegális, de eredményt sem hoz. Át kell gondolni mi a cél: vendégek szerzése, vagy elkergetése!

Megoldás:
A megoldás egy jól szerkesztett hírlevél megírása, amit a honlapon feliratkozottak kapnak meg. Ennyi. Persze csak tőmondatokban.

Szólj hozzá!

Címkék: hírlevél szállásadóknak szállásmarketing szállodamarketing

A bejegyzés trackback címe:

https://hotel-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr71304635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása